Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Zap Skimboards kommer till Coastal Culture Sportmässan i Varberg

Det amerikanska varumärket Zap Skimboards kommer att finnas representerat med monter på Coastal Culture Sportmässan i Varberg den 13 – 14 maj 2011. Zap Skimboards är en av världens största tillverkare av skimboards och ses som en av de viktigaste skimboard tillverkarna vad gäller utvecklingen av sporten. Zap Skimboards produkter marknadsförs och distribueras i Skandinavien av Lundbergh Viking HB som har sin bas i Åhus på den skånska ostkusten.

Skimboarding är en populär amerikansk brädsport som utövas vid strandkanten och en liten bit ut i havet. Sporten vänder sig till alla som är intresserade av fartfyllda utomhussporter såsom: skateboarding, snowboarding, vågsurfing etc. Skimboarding innebär att du springer med brädan, släpper den framför dig och hoppar på i farten. Väl uppe på brädan åker du ut mot mötande vågor för att sedan vända tillbaka och surfa på vågen.

– En stor fördel med skimboarding är att det inte behövs stora vågor för att ”skimma”, det räcker med en tunn hinna av vatten vid ett vattenbryn. När det inte finns några vågor åker man istället parallellt med strandlinjen och gör olika manövrar, berättar Patrik Lundbergh på Lundbergh Viking HB.

Coastal Culture, som genomförs för första gången 2011, är ett evenemang som vänder sig till alla som är intresserade av bräd- och vattensporter. Mässbesökare får ta del av produkter, nyheter och prova-på-aktiviteter inom street-, surf- och brädkultur. Evenemanget kommer också att innefatta fester, filmvisningar och konserter.

– Mässan kommer att vara viktig del i vår strävan att sprida skimboardingsporten till våra breddgrader samt att öka kännedomen om Zap Skimboards, som är världsledande inom sitt område, avslutar Mats Viking på Lundberg Viking HB.

För ytterligare information, kontakta: 
Mats Viking, Lundbergh Viking HB, mobil: +46 (0)73-535 28 00, e-post:info@lundbergh-viking.com

Det går också bra att besöka våra hemsidor:
www.zapskimboards.se
www.lundbergh-viking.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport