Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Zap Skimboards söker konstnär för motivlackning av skimboard

Det amerikanska skimboardmärket Zap Skimboards planerar att genomföra en ”happening” i sin monter på Coastal Culture mässan  i Varberg den 13-15:e maj, där en konstnär utsmyckar en omålad/blank skimboard inför mässbesökarna. Den motivlackade skimboarden kommer sedan att auktioneras ut och överskottet skänks till Naturskyddsföreningen. Konstnärer som vill dekorera Zap-brädan anmäler sitt intresse till Zap Skimboards genom att skicka in arbetsprover senast torsdagen den 28:e april. 

– Detta är ett utmärkt tillfälle för unga och lovande konstnärer att visa upp sig, och samtidigt vara en inspirationskälla för andra ungdomar som besöker Coastal Culture mässan, säger Patrik Lundbergh på Lundbergh Viking HB som marknadsför och distribuerar Zap Skimboards produkter i Skandinavien.

Skimboarding är en populär amerikansk brädsport som utövas vid strandkanten och en liten bit ut i havet. Skimboarding innebär att du springer med brädan, släpper den framför dig och hoppar på i farten. Väl uppe på brädan åker du ut mot mötande vågor för att sedan vända tillbaka och surfa på vågen. Det gäller att hitta en bra våg och vara noga med timing så att du kommer ut i rätt tid för att kunna vända tillbaka in mot stranden. En stor fördel med skimboarding är att det inte behövs stora vågor för att ”skimma”, det räcker med en tunn hinna av vatten vid ett vattenbryn. När det inte finns några vågor åker man istället parallellt med strandlinjen och gör olika manövrar och tricks.

– En skimboard är ungefär halva längden och halva tjockleken jämfört med en vågsurfingbräda. Dessutom saknar skimboards fenor, vilket är en förutsättning för att kunna utföra de tricks som inte kan göras på en traditionell surfbräda, avslutar Mats Viking på Lundbergh Viking HB.

Arbetsprover skickas eller e-postas till:

Zap Skimboards Scandinavia
c/o Lundbergh Viking HB
Enrisvägen 27
296 38 Åhus

info@zapskimboards.se
www.zapskimboards.se

För ytterligare information, kontakta:

Mats Viking, Zap Skimboards Scandinavia c/o Lundbergh Viking HB, mobil: +46 (0)73-535 28 00, e-post: info@zapskimboards.se

Det går också bra att besöka våra hemsidor:

www.zapskimboards.se
www.lundbergh-viking.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport