Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Tarmo ”Honu” Palomaa är utvald konstnär att dekorera en Zap skimboard på Coastal Culture mässan i Varberg

Det amerikanska skimboardmärket Zap Skimboards ger Tarmo ”Honu” Palomaa uppdraget att dekorera en omålad/blank skimboard i Zap-montern på Coastal Culture i Varberg den 13-15:e maj. Den motivlackade skimboarden kommer att auktioneras ut och överskottet skänks till Naturskyddsföreningen.

Tarmo Palomaa är byggmästaren, surfaren och konstnären som lever som han lär. Som vegan äter Tarmo enbart organisk mat, helst som han odlat själv – han försöker att få in ett yogapass om dagen, och gör han inte det tränar han balans med sin egenhändigt byggda ”surfbalance”.

Tarmo har arbetat med olika konstprojekt i hela sitt liv. De senaste åren har han helt gått in i surfkonstens värld. Tarmo drömmer om att kunna försörja sig på att dekorera sin färglada konst på allt som har med den underbara världen av ”surfkultur” att göra, och som ligger honom så varmt om hjärtat.

– När jag kommer hem från mina surfresor som jag gör varje vinter, har jag alltid en massa inspiration att måla mina surf-inspirerade motiv, berättar Tarmo.

Tarmo bor i Skärgårdstad utanför Stockholm med sin fru och två barn. Familjen kommer ursprungligen från Skåne, men flyttade till Stockholm för ca tio år sedan pga arbete. Tarmo driver ett byggföretag som bygger villor. På fritiden är det familjen, trädgården, konsten och surfingen som absorberar all Tarmos tid.

Som snickare har han även experimenterat med tillverkning av longboards. Just nu bygger Tarmo en Alaia bräda som är en sorts ”tribute” till hur allting med surfkulturen startade.

Tarmo ser nu fram emot att dekorera den omålade skimboarden som är ungefär halva längden och halva tjockleken jämfört med en vågsurfingbräda.

– Alla som är intresserade av att se Tarmo dekorera en skimboard live inför mässbesökarna är välkomna till Zap Skimboards monter fredagen den 13:e maj, ca kl 15.00. Den som vill lägga ett bud på brädan kan göra det direkt i montern eller via e-post till info@zapskimboards.se, säger Patrik Lundbergh på Lundbergh Viking HB som marknadsför och distribuerar Zap Skimboards produkter i Skandinavien.

För ytterligare information, kontakta:
• Patrik Lundbergh, Zap Skimboards Scandinavia c/o Lundbergh Viking HB, mobil: +46 (0)762-59 45 62, e-post: info@zapskimboards.se
• Konstnär Tarmo Palomaa, mobil: +46 (0)70-736 47 87, e-post:tarmo@ppartners.se

Det går också bra att besöka våra hemsidor:
www.zapskimboards.se
www.lundbergh-viking.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport