Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Amerikanska Monkey Business introduceras i Sverige

Monkey Business är ett innovativt och välrenommerat varumärke inom skateboarding med fokus på tillbehör såsom hardware, risers, wax samt skateboard-decks i limiterad upplaga. Monkey Business satsar nu hårt på att även etablera sig inom skimboarding-sporten, vilket bla. resulterat i lanseringen av det populära skateboard-decket ”Skim & Destroy/Chris Rudolph Pro Model” – ett ”cruiser-deck” som designats av den professionella skimboardåkaren Chris Rudolp som även är en duktig skateboardåkare. Monkey Business har nyligen också knutit skimboardproffset George Bryan till sitt skim-team.

Monkey Business sortiment distribueras i Sverige genom företaget Lundbergh Viking HB som även är exklusiv distributör för Zap Skimboards produkter på den skandinaviska marknaden.
– Vi är jätteglada över att bli utvalda att distribuera Monkey Business produkter i Sverige. Det är ett bevis på att vi lyckats i vår strävan att göra skimboardingen mera känt på våra breddgrader. Att vi är distributörer i Skandinavien för amerikanska Zap Skimboards, som är världsledande inom skimboarding, har naturligtvis spelat stor roll i valet av samarbetspartner, säger Patrik Lundbergh på Lundbergh Viking HB.

Monkey Business lägger också största vikt på hur man ska göra bättre produkter och samtidigt bli ett bättre företag när det gäller miljömedvetenhet.
– Det är förstås extra roligt att jobba med ett varumärke som tar aktiv ställning för miljön. Monkey Business deltar i diverse miljöprojekt och företaget skänker också en slant till miljöorganisationer för varje produkt man säljer, avslutar Mats Viking på Lundbergh Viking HB.

För ytterligare information, kontakta:
Mats Viking, Lundbergh Viking HB, mobil: +46 (0)73-535 28 00, e-post: info@lundbergh-viking.com

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport