Prova på Dual Snowboards i vinter

Dual Snowboards från Kalifornien har tagit snowboardingsporten till en helt ny nivå! Med en bräda på varje fot är du mer fri i din åkning och du har möjlighet att utveckla trick som skulle vara omöjliga att utföra med en traditionell snowboard eller på skidor. Du slipper ‘av-och-på-knäppande’ av bindningar och du kan ta dig både upp och ner springandes i snowboard-parken eller i din lokala backe för att köra hopp och rails om och om igen.

Du kan använda dina ‘Duals’ tillsammans med bindningar och pjäxor/boots som du kanske redan äger. Med standardfäste (4×4) flyttar du över bindningarna snabbt och enkelt. Med ‘Duals’ får du uppleva snowboarding på ett helt nytt sätt och som ett kul komplement till din vanliga bräda. Dual Snowboards lanseras och distribueras i Sverige genom oss på Lundbergh Viking Distribution.

Mer information om Dual Snowboards hittar du i webshopen: www.dualsnowboards.se

 

 

 

För ytterligare information, kontakta:

Mats Viking, Lundbergh Viking Distribution

Mobil: +46 (0)73-535 28 00

E-post: info@lundbergh-viking.com

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport