Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Amerikanska Icon Snowskates tillverkar brädor av högsta kvalitet

Icon Snowskates handtillverkas i Massachusetts USA av 100% nordamerikansk lönn. Icon är det enda snowskate-företag som erbjuder en helt vaxningsbar, sintrad UHMW-PE bas på alla sina snowskates. Alla snowskates är förvaxade med Swix FX pasta vax. 

Brädorna från Icon Snowskates är utvecklade för att uppnå en äkta skate-känsla och ultimat kontroll. Brädorna kan kompletteras med Icons XtremeGrip för bästa möjliga grepp i alla väder. Greppen är tillverkade av förzinkade stålnubb som är inbäddade i gummibitar.

Icon Snowskates lanseras och distribueras i Sverige genom oss på företaget Lundbergh Viking Distribution och vi är stolta över att kunna erbjuda alla ’snöskateare’ i Sverige en av dom mest hållbara och responsiva snowskates som finns på marknaden.

Mer information om Icon Snowskates hittar du i webshopen: www.iconsnowskates.se

 

 

 

För ytterligare information, kontakta:

Mats Viking, Lundbergh Viking Distribution

Mobil: +46 (0)73-535 28 00

E-post: info@lundbergh-viking.com

 


									

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport