Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom golf

Cruiser deck inspirerat av skimboarding!

Monkey Business ’Skim & Destroy’ är ett cruiser deck för dig som gillar skimboarding, samt för alla som tycker att longboards är lite otympliga och vill ha en bräda som är mera praktisk att glida runt med och som dessutom går utmärkt att göra traditionella skatetricks på. ’Skim & Destroy’ tillverkas av bambu och är designat av skimboardproffset Chris Rudolph som även är en duktig skateboardåkare.

Monkey Business är ett innovativt varumärke inom skateboarding med fokus på tillbehör såsom hardware (skruvar i olika färger), riser pads (i bambu), wax samt skateboard-decks i limiterad upplaga. Företaget grundades av Mike Patton i Laguna Beach, Kalifornien, 1996.

Färg: Svart/Naturfärgad
Storlek: 28″ x 7.25″
Material: 100% Bambu, vattenbaserat lim.
Inkluderar: Grip Tape

Pris/st: 795:- SEK inklusive moms.

Maila till info@lundbergh-viking.com för mer info och beställning.

Tags: , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda vår hemsida kommer vi att förutsätta att du godkänner detta.
OK, jag förstår.