Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Kampanj på Zap Skimboards Fish / Special offer Zap Skimboard Fish

Kampanj på Zap Skimboards Fish / Special offer Zap Skimboard Fish

Vi kör nu en kampanj på Zap Skimboards brädmodell Fish. Brädan är perfekt för mindre vågor och funkar utmärkt i våra skandinaviska vatten. Med en trubbig nos och en s.k ’fisk svans’, är detta en snabb och lättmanövrerad skimboard. Fish-brädan kommer att erbjuda långa åk där du har långa ’linjer’ att åka på… det behöver absolut inte vara stora vågor.Passar åkare som väger mellan 36-68 kg. Surfa in på Zap Skimboards Scandinavian Webshop och välj ut din bräda. Alla brädor har individuell motivlackning: www.zapskimboards.se/shop

// Special offer on Zap Skimboards Fish model. Fast and maneuverable with a skateboard style feel. This is the perfect board for riding lines and small waves with long rides (weight for rider: 36-68 kg).

Fast delivery to all EU countries. Check out  Zap Skimboards Scandinavian Webshop and choose your board: www.zapskimboards.se/shop

Tags: , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport