Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom sport- och fritidssektorn

Golf: Beställ golfböckerna i serien Sagt av Zacke

Sagt av Zacke – golfcitat av Göran Zachrisson

Sagt av Zacke – golfcitat av Göran Zachrisson

Nu har vi lanserat en ny webshop för bokserien Sagt av Zacke med citat av Göran Zachrisson.

Böckerna är fullspäckade med skojiga och underfundiga citat av golfens nestor Göran ””Zacke”” Zachrisson. Varje citat presenteras med årtal, tävling samt i vilken situation som citatet uppkom.

Välkommen att titta in i webshopen: www.sagtavzacke.se

Om böckerna

Göran Zachrisson behärskar den svåra konsten att förmedla golfens magi och spänning. Även ”ickegolfare” fångas av hans strålande kommentarer, gedigna golfkunskaper, imponerande bakgrundsfakta och ibland nästan poetiska formuleringar. I sin iver att kommentera händelserna på golfbanan händer det ibland att en och annan groda hoppar ur Göran Zachrissons mun. Det bästa av det mesta av dessa lustigheter finns samlade i denna box som är ett måste för varje sann golfentusiast.

Kort historik: År 2000 publicerades den första boken i serien som fick titeln ’Sagt av Zacke – Nittionio Bländande Citat’. Boken blev mycket väl mottagen och den första upplagan sålde slut på direkten. Efter succén med första boken bestämde vi oss för att ge ut ännu en bok med zackecitat. Del två, ’Sagt av Zacke – 106 Verbala Kullerbyttor och Lustigheter’, kom ut 2004.  Även denna utgåva fick ett mycket varmt mottagande. Böckerna som med åren blivit något av ’klassiker’ inom området golflitteratur finner alltjämt nya läsare. En del golfpuritaner framhäver med bestämdhet att Sagt av Zacke är ett obligatorium i bokhyllan hos varje sann golfentusiast. 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi importerar, marknadsför och distribuerar produkter och varumärken inom golf och brädsport