Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom golf

Balanserade golfbollar introduceras i Sverige

 

Den Sydkoreanska tillverkaren Xperon Golf har fått mycket uppmärksamhet i Asien för sina balanserade golfbollar. Xperon Golf tar nu steget att expandera till nya marknader, där Lundbergh Viking HB kommer att agera skandinavisk huvuddistributör med fokus på golfbollar, golftillbehör och även golfsimulatorer.

Med sin patenterade Dual Balance-teknologi har Xperon Golf tagit utvecklingen av golfbollar till nästa nivå, bl.a. med produktionsteknik som preciserar bollens center of gravity (centrerad tyngdpunkt) för korrekt placering av siktmarkeringen på varje golfboll. Xperon Golf anses som banbrytande med sina balanserade bollar och företaget håller på att etablera sig som ett nytt alternativ till redan etablerade varumärken.

Mr. Bae Pansou, Strategic Marketing Director, Xperon Golf Co. Ltd, says: ”We are very happy to have started this collaboration with Lundbergh Viking HB as our distributor for the Xperon product range in the Scandinavian region. This is part of our plan to further expand outside Asia. We believe the Xperon brand will suit the Scandinavian market very well since the knowledge of golf is very high in general in this region”.

”Xperon Golf är väletablerat i Asien med hög kapacitet i produktion och specifikt kunnande i tillverkningsprocessen, där stor vikt läggs på utveckling av golfbollar. Med sina 22 patent inom området är det extra intressant för oss att arbeta med dessa produkter”, säger Patrik Lundbergh på Lundbergh Viking HB.

”Både jag och Patrik har varit aktiva golfare sedan drygt 30 år tillbaka och sett utvecklingen inom golf på nära håll. Vi har fått värdefull kunskap om produkter och hur material påverkar golfare på alla nivåer, även på professionell nivå genom kontakter och arbete på European Tour/Challenge Tour. Detta tar vi med oss nu när vi lanserar Xperon Golf produkter”, berättar Mats Viking på Lundbergh Viking HB.

Golfbollarna från Xperon Golf finns redan nu att beställa i webshopen men kommer även att finnas i sortimentet hos utvalda återförsäljare.

För ytterligare information, kontakta:
Mats Viking, Lundbergh Viking HB, mobil: +46 (0)73-535 28 00, e-post: info@xperongolf.se, hemsida: www.xperongolf.se

Sorry, the comment form is closed at this time.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda vår hemsida kommer vi att förutsätta att du godkänner detta.
OK, jag förstår.