Lundbergh Viking Distribution | Skandinavisk distributör inom golf

Golfböcker med citat av Göran Zachrisson

Bokserien ”Sagt av Zacke” är fullspäckad med skojiga och underfundiga citat av golfens nestor Göran Zachrisson (böckerna omnämns i sportdokumentären ”Göran Zachrisson – porträttet” på SVT).

Du kan beställa böckerna direkt från vårt förlag genom att skicka ett mail till: order@lundbergh-viking.com. Vi mailar en faktura till dig när vi fått din beställning. Böckerna kostar 229:-/st (samlingsbox 399:-/st). Vi bjuder på fraktavgiften. Böckerna skickas med PostNord så fort vi mottagit din betalning (Obs! Uppge ditt ordernummer vid betalning). Vid större beställningar, kontakta oss för kostnadsförslag.

 

Om böckerna

Göran Zachrisson behärskar den svåra konsten att förmedla golfens magi och spänning. Även ”ickegolfare” fångas av hans strålande kommentarer, gedigna golfkunskaper, imponerande bakgrundsfakta och ibland nästan poetiska formuleringar. I sin iver att kommentera händelserna på golfbanan händer det ibland att en och annan groda hoppar ur Göran Zachrissons mun. Det bästa av det mesta av dessa lustigheter finns samlade i denna box som är ett måste för varje sann golfentusiast.

Kort historik: År 2001 publicerade vi den första boken i serien som fick titeln ’Sagt av Zacke – Nittionio Bländande Citat’. Boken blev mycket väl mottagen och den första upplagan sålde slut på direkten. Efter succén med första boken bestämde vi oss för att ge ut ännu en bok med zackecitat. Del två, ’Sagt av Zacke – 106 Verbala Kullerbyttor och Lustigheter’, kom ut 2004.  Även denna utgåva fick ett mycket varmt mottagande. Böckerna som med åren blivit något av ’klassiker’ inom området golflitteratur finner alltjämt nya läsare. En del golfpuritaner framhäver med bestämdhet att Sagt av Zacke är ett obligatorium i bokhyllan hos varje sann golfentusiast.

Exempel på citat

”Hur lång är han då? – Ja, han är ju inte längre än den kortklippta ruffen till höger”

(Om japanen Hidemichi Tanaka. American ExpressWorld Golf Championship, Valderrama 2000).

”Det är 100% chans till regn varje dag”

(Om vädret i Newcastle. Compac Grand Prix 2000).

”Han ser ut som en glasstrut på två ben”
(Om Phil Michelson som sänker putt efter putt. PGA Championship, Whistling Straits 2004).

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda vår hemsida kommer vi att förutsätta att du godkänner detta.
OK, jag förstår.